Пилешка супа

Продукти:

  • половин пиле

  • 200 гр. пилешки дреболии

  • черен пипер

  • сол

  • два жълтъка

  • сокът на половин лимон

  • 2 с.л. кисело мляко

  • фиде

  • ситно нарязан магданоз

Приготовление:

Пилето и дреболийките се сваряват в подсолена вода и се накъсват на ситно. Добавят се черен пипер, фиде, което след като се свари, супата се застройва с разбитите много добре с лимоновия сок и киселото мляко жълтъци.

Супата се сервира топла, като в чинията се наръсва с пресен, ситно нарязан магданоз.

Идея нямам откъде произтича идеята за лечебните свойства на пилешката супа, но ако не друго, поне е вкусна!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s

%d bloggers like this: